Op locatie

Tegen een gunstig tarief van € 65,00 excl. BTW ondersteunen en installeren wij uw telecomoplossing.

Op afstand

Komt u er even niet meer uit? Geen nood, wij kunnen uw scherm overnemen en op afstand de instellingen met u doornemen.

Download uw programma voor hulp op afstand:

Anydesk

Voor Mac:

Anydesk
Via kennisportal

Via onze online kennisportal vindt u alle handleidingen en documenten om uw telecomoplossing zo goed mogelijk te gebruiken!

Komt u er even niet meer uit? Stuur gerust een mail naar helpdesk@mister-voip.nl wij helpen u snel.

Vraag informatie aan

Wilt u meer informatie of wenst u een demo op locatie? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Contact Algemeen
Monitoring

Om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te kunnen garanderen worden alle onderdelen van het Mister Voip platform continu bewaakt. Wanneer een onderdeel geen of een foutieve melding genereert dan gaat er direct een melding naar het support team en zal het probleem worden onderzocht.

Niet alleen eigen systemen, maar ook alle aangesloten netwerken en telecom partijen worden continu bewaakt. Op deze manier worden mogelijke problemen in een zeer vroeg stadium opgemerkt.

Redundantie

Het Mister Voip platform is zo ontworpen dat er geen “single point of failures” bestaan. Door dit ontwerp kan een storing in één van de onderdelen van het systeem niet zorgen dat het platform onbereikbaar wordt. Naast volledige redundantie beschikt Mister Voip over een tweede datacenter locatie waar een kopie van het platform actief is.

Hierdoor kan er in geval van uitval van het volledig datacenter direct worden overgeschakeld naar een alternatieve locatie. Waardoor downtime er nooit voor kan zorgen dat u niet bereikbaar bent!

Voor storingen zijn wij 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via ons vaste telefoonnummer 013-2088888.