About

MOBIELE ZAKELIJKE
TELEFONIE

Zakelijke mobiele telefonie voor bedrijven die
onbeperkt bereikbaar willen zijn.

Vast op Mobiel

Automatisch doorschakelen van vaste naar mobiele nummers. Of de totale integratie van vast en mobiel. Waarbij je gebruik maakt van bellen via internet met een complete, virtuele telefooncentrale in de cloud. Zo hoef je niet te investeren in een fysieke telefooncentrale.

SIM only

We bieden je keuze uit diverse sim only abonnementen. Met flexibele bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s. En die je snel en eenvoudig kunt aanpassen. Zo is iedereen altijd onderweg bereikbaar en ben jij als ondernemer ook nog eens voordeliger uit.

Mobiele toestellen

De ruimste keuze uit modellen van Apple iPhone tot Samsung toestellen, gecombineerd met mobile device management. Geen omkijken meer naar de mobiele toestellen en abonnementen van uw medewerkers.

Op iedere denkbare manier bereikbaar via uw mobiel, dat is Mister VoIP.

Ook onderweg zorgeloos bereikbaar.

About

Wij staan paraat

Mobiele telefonie is binnen een organisatie vaak een doorlopend proces. Je hebt niet alleen te maken met een lopend mobiel contract, maar er is vaak ook hardware nodig, er komen nieuwe medewerkers bij en er gaat wel eens een toestel kapot. Kortom. Het beheer van de mobiele abonnementen kan tijdrovend zijn. Daar helpen wij als organisatie graag bij.

COMMUNICEREN IN DE CLOUD

Met meer dan 20 jaar ervaring in de telecombranche heeft Mister VoIP de beste telecom producten en diensten in de markt geselecteerd om haar klanten van dienst te zijn met zeer betrouwbare telefonie oplossingen. Gecombineerd met de jarenlange ervaring van de ondernemers en haar partners kunt u rekenen op deskundig advies en installatie.

Mister VoIP Abonnementen B.V.

Kreitenmolenstraat 33-03
5071 BA Udenhout

info (et) mister-voip.nl

013 – 208 88 88

contact-section