Razendsnel internetten

VIA GLASVEZEL

Landelijk Glasvezel Mister VoIP

LANDELIJK GLASVEZEL

Wij leveren landelijk internet en telefonie via onderstaande glasvezel aanbieders:

 • KPN
 • Vodafone/Ziggo
 • Tele2
 • Eurofiber
Zakelijk internet Mister VoIP

LOKALE GLASVEZEL INITIATIEVEN

Trots zijn wij op onze samenwerking met bijna alle lokale glasvezel initiateven. Denk hierbij aan:

 • Midden BrabantGlas
 • Brofiber
 • Afiber
 • Breedband
 • Parkned
 • Glasnet (b.v. Glasnet Kraaiven)
 • Kempenglas
Postcode doorgeven
Postcodecheck
Benieuwd wat we op uw adres aan diensten kunnen leveren?
de vele voordelen

van zakelijke glasvezel

ONLINE VEILIGHEID

Easy Protect van Mister VoIP zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van een beter beveiligde internetverbinding via een flexibel abonnement. Mister VoIP maakt gebruik van het beveiligingsplatform van Cisco in de Cloud dat de internetverbinding beveiligt op basis van DNS. Doordat deze dienst gebruikt maakt van de DNS-infrastructuur van het internet worden bedreigingen afgevangen voordat er daadwerkelijk een connectie is gemaakt. Zie het als een ‘first line of defence’.

Het grote voordeel van deze dienst is dat het effectieve beveiliging levert, zonder dat u apparatuur of software hoeft te installeren. Het werkt gewoon. En is het toch niet wat je er van verwacht? De dienst is per maand opzegbaar dus geen langlopende contracten.

WAT IS HET

Easy Protect is een cloud gebaseerd security dienst dat de ‘internet bad guys’ buiten de deur houdt. Dit doen wij door bestemmingen op basis van DNS te laten controleren in de cloud. Easy Protect blokkeert hiermee direct aanvragen naar kwaadaardige en ongewenste websites. Dit zorgt er voor dat mogelijke bedreigingen worden gedetecteerd en afgevangen voordat het netwerk of de endpoint bereikt. Dit maakt de Easy Protect dienst de eerstelijns beveiliging voor je internetverbinding en werkt op alle plekken die verbonden zijn met de verbinding waar Mister VoIP Easy Protect op actief is.

Belangrijk om te weten dat Easy Protect geen vervanger is voor een firewall. Een goede endpoint security oplossing is eveneens aan te raden, net als het geregeld veranderen van, en gebruik maken van sterke wachtwoorden.

EENMALIGE TARIEVEN

De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige glasvezel infrastructuur. Hoe makkelijker het voor ons is om de aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Doe hiervoor de postcodecheck!

MAANDELIJKSE TARIEVEN

De maandelijkse kosten worden bepaald door de contractduur, huur van de vezel (glasvezel access), gewenste snelheid van de internetverbinding, het aantal externe IPv4 adressen, de keuze van de router en eventuele aanvullende diensten die u wil afnemen. De som van de kosten van alle verschillende componenten bepaalt het maandelijkse tarief dat u uiteindelijk gaat betalen.

REDUDANTIE D.M.V BGP

Wat is BGP

BGP biedt netwerkstabiliteit die ervoor zorgt dat routers zich snel kunnen aanpassen om pakketten te verzenden via een andere verbinding als een internet route down gaat. BGP maakt routeringsbeslissingen op basis van paden, regels of netwerkbeleid die zijn geconfigureerd door een netwerkbeheerder. Elke BGP-router onderhoudt een standaard routeringstabel die wordt gebruikt om pakketten te leiden naar hun plaats van bestemming. Deze tabel wordt gebruikt in combinatie met een afzonderlijke routeringstabel, de routeringsinformatiebasis (RIB), een gegevenstabel die is opgeslagen op een server op de BGP-router. De RIB bevat route-informatie, zowel van rechtstreeks verbonden externe peers, als interne peers, en werkt de routeringstabel voortdurend bij als zich wijzigingen voordoen. BGP is gebaseerd op TCP / IP en gebruikt client-server-topologie om routeringsinformatie te communiceren, waarbij de client-server een BGP-sessie start door een verzoek naar de server te verzenden.

D.m.v. onze postcodecheck weten we wat er leverbaar is op uw adres.

4G BACKUP

Een 4G back-up internetverbinding zorgt ervoor dat alles blijft werken zodra de hoofdverbinding in storing gaat. De perfecte oplossing voor elk bedrijf.

Als bedrijf moet u er niet aan denken dat de internetverbinding eruit ligt:

 • Uw medewerkers kunnen niet meer bij de systemen.
 • VoIP telefonie valt uit waardoor klanten u niet meer kunnen bereiken.
 • En, pinnen bij uw vestigingen is niet meer mogelijk.

Daar biedt de 4G back-up internet lijn van Mister VoIP dé oplossing voor. We kunnen de uptime verhogen doordat we gebruik maken 4G-LTE netwerken. Als uw vaste internetverbinding een storing heeft, switcht de router automatisch naar het 4G netwerk. U merkt er niks van: bestaande IP-adressen blijven intact, routering wordt automatisch aangepast.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

6 REDENEN OM VOOR MISTER VOIP TE KIEZEN

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snelle response

  Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen of van een antwoord te voorzien.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaring

  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecom en internet kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Jip en Janneke taal

  Geen moeilijke woorden of technische termen, wij spreken begrijpelijk taal zodat u ook weet wát u krijgt en wat het kan.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Zakelijk onderlegd

  We ontwerpen, evalueren en rechtvaardigen technologische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor uw bedrijf.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  One Stop Shop

  Wij leveren alles voor een goede internet en telecomoplossing. Zo weet u ook dat wanneer het opgeleverd is, het ook functioneert zoals het zou moeten.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% tevredenheidsgarantie

  Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. We zullen er alles aan doen om u gelukkig te maken. Geen gedoe, geen problemen.

Stop met tijd en geld verspillen. Lees meer over ons