UITBREIDEN MET EEN TWEEDE VESTIGING EN MINDER EURO’S KWIJT ZIJN AAN TELEFONIE.

Klinkt als een sprookje, maar het kan gewoon. Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg opende eind november een tweede vestiging in Plan-t in de Spoorzone. ‘Ik ben gecharmeerd van kleine ondernemingen en wil geen half uur in de wacht staan bij een servicelijn. Sven Witlox van Mister VoIP regelt het meeste ‘vandaag nog’’, vertelt Patrick van Erp van Totaal Vitaal.

BESPAREN EN UITBREIDEN

‘Patrick en zijn compagnon Bas Jansen betaalden te veel voor telefonie. Dat ontdekte ik toen ik de telefoniekosten van hun eerste vestiging aan de Noordhoekring analyseerde’, legt Sven uit. ‘We hebben een voorstel gemaakt voor het vervangen van internet en telefonie en realiseerden hiermee een besparing van 45 euro per maand, zelfs ná uitbreiding met de tweede vestiging.’

EEN GEZONDERE LEEFSTIJL

Totaal Vitaal helpt mensen naar een gezondere leefstijl. Het focust op beweging, voeding en ontspanning. Elke deelnemer volgt een programma op maat met als doel: een permanente verbetering in leefstijl. Wil je afvallen, van rugklachten af of je wilt fitter worden? Patrick en zijn compagnon Bas Jansen helpen je ermee vanuit hun Lifestyleclub Totaal Vitaal die ze sinds 2008 samen runnen. In 2014 zijn ze gestart met de Miloncirkel, een compact trainingsprogramma voor mensen die geen uren in de sportschool willen staan. ‘In de Spoorzone werken we met een ander systeem, de Egymcirkel. Ook voor niet-sporters is dit systeem van oefeningen goed te doen’, vertelt Patrick.

SOEPEL EN FLEXIBEL

Totaal Vitaal kwam bij Mister VoIP terecht door een tip van de projectontwikkelaar van Plan-t. Het traject met Mister VoIP verliep soepel. ‘Sven was flexibel in het aansluiten, ook toen we uitliepen doordat de elektra nog niet in orde was. Zonder internet konden we niet starten, maar dankzij Sven konden we op de geplande datum open.’

‘AANGENAME VERRASSING IN ONS BUDGET’

Hoe hij aan die eerste te dure oplossing kwam? ‘Als ondernemer ga je ervan uit dat het klopt. We belden veel dus dat kostte veel. Nu kunnen we onbeperkt bellen voor een veel lager vast bedrag. Als Sven ons daar niet op gewezen had, betaalden we nu nog te veel. De besparing is een aangename verrassing in ons budget.’ Bij Totaal Vitaal kunnen ze nu makkelijk schakelen tussen beide vestigingen en tussen verschillende telefoonnummers. ‘Dat werkt erg prettig. Al dit soort mogelijkheden vinden wij hartstikke tof. We kunnen straks zelfs op drie lijnen tegelijk gebeld worden en mensen in de wacht zetten, ideaal.’

VERDER BOUWEN

Sven: ‘Op de eerste vestiging zijn ook een wifi-netwerk, een PIN-apparaat en een SONOS-muzieksysteem aanwezig. Die moesten, net zoals de sporttoestellen, overgezet worden op het nieuwe netwerk.’ De nieuwe vestiging is voorzien van een router met ingebouwde wifi. De locatie is aangesloten op het Mister VoIP Cloud telefoonsysteem zodat er intern gebeld kan worden en kan worden doorgeschakeld. Alles is netjes weggewerkt in de nieuwe balie. Patrick en Bas bouwen vanuit deze ideaal ingerichte en aangesloten vestiging verder aan hun bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de website van Lifestyleclub Totaal Vitaal:

https://www.totaal-vitaal.nl/

Oplossingen

Wat hebben we hier geleverd

 • Supersnel internet

  Voor 1 locatie hebben we een supersnelle VPLUS VDSL verbinding geleverd, de 2e locatie hebben we aangesloten op de reeds aanwezige Town QSP glasvezelverbinding. Door het plaatsen van een router met WiFi punten kunnen alle klanten zorgeloos internetten tijdens het sporten.

  Uiteraard hebben we er ook voor gezorgd dat alle aanwezige apparatuur netjes aangesloten en geconfigureerd is.

 • Cloud Telefonie

  Door beide locaties aan te sluiten op ons Mister VoIP Basic Cloud telefonie platform kan er gebruik gemaakt worden van meerdere telefoonnummers en kan er intern gebeld en doorverbonden worden. Een voicemail boodschap voor buiten werktijden, wacht tekst en muziek zijn tevens geconfigureerd.

 • Belverkeer afkopen

  Bellen voor een vast bedrag per maand: geen nare verassingen achteraf maar vooraf weten wat je betaald. Ongeacht hoeveel je belt! Op basis van het aantal toestellen hebben we het belverkeer afgekocht voor Totaal Vitaal.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

6 REDENEN OM VOOR MISTER VOIP TE KIEZEN

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snelle response

  Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen of van een antwoord te voorzien.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaring

  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecom en internet kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Jip en Janneke taal

  Geen moeilijke woorden of technische termen, wij spreken begrijpelijk taal zodat u ook weet wát u krijgt en wat het kan.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Zakelijk onderlegd

  We ontwerpen, evalueren en rechtvaardigen technologische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor uw bedrijf.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  One Stop Shop

  Wij leveren alles voor een goede internet en telecomoplossing. Zo weet u ook dat wanneer het opgeleverd is, het ook functioneert zoals het zou moeten.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% tevredenheidsgarantie

  Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. We zullen er alles aan doen om u gelukkig te maken. Geen gedoe, geen problemen.

Stop met tijd en geld verspillen. Lees meer over ons

HOE WERKT HET

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS ADVIESGESPREK

Vult u a.u.b. het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Laten we praten

  We praten over uw bedrijf, hoe u technologie gebruikt en wat u uit uw telecommunicatie wilt halen.

 • Kies uw plan

  Als we de juiste match zijn, kiest u de service die het beste bij uw organisatie past.

 • Begin met ervaren

  Binnen enkele dagen ervaar je Telecom als nooit tevoren.