Klantcase Lifestyle Club Totaal Vitaal uit Tilburg

Twee kosten minder dan één

Uitbreiden met een tweede vestiging en minder euro’s kwijt zijn aan telefonie.

Klinkt als een sprookje, maar het kan gewoon. Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg opende eind november een tweede vestiging in Plan-t in de Spoorzone. ‘Ik ben gecharmeerd van kleine ondernemingen en wil geen half uur in de wacht staan bij een servicelijn. Sven Witlox van Mister VoIP regelt het meeste ‘vandaag nog’’, vertelt Patrick van Erp van Totaal Vitaal.

Besparen en uitbreiden

‘Patrick en zijn compagnon Bas Jansen betaalden te veel voor telefonie. Dat ontdekte ik toen ik de telefoniekosten van hun eerste vestiging aan de Noordhoekring analyseerde’, legt Sven uit. ‘We hebben een voorstel gemaakt voor het vervangen van internet en telefonie en realiseerden hiermee een besparing van 45 euro per maand, zelfs ná uitbreiding met de tweede vestiging.’

Een gezondere leefstijl

Totaal Vitaal helpt mensen naar een gezondere leefstijl. Het focust op beweging, voeding en ontspanning. Elke deelnemer volgt een programma op maat met als doel: een permanente verbetering in leefstijl. Wil je afvallen, van rugklachten af of je wilt fitter worden? Patrick en zijn compagnon Bas Jansen helpen je ermee vanuit hun Lifestyleclub Totaal Vitaal die ze sinds 2008 samen runnen. In 2014 zijn ze gestart met de Miloncirkel, een compact trainingsprogramma voor mensen die geen uren in de sportschool willen staan. ‘In de Spoorzone werken we met een ander systeem, de Egymcirkel. Ook voor niet-sporters is dit systeem van oefeningen goed te doen’, vertelt Patrick.

Soepel en flexibel

Totaal Vitaal kwam bij Mister VoIP terecht door een tip van de projectontwikkelaar van Plan-t. Het traject met Mister VoIP verliep soepel. ‘Sven was flexibel in het aansluiten, ook toen we uitliepen doordat de elektra nog niet in orde was. Zonder internet konden we niet starten, maar dankzij Sven konden we op de geplande datum open.’

‘Aangename verrassing in ons budget’

Hoe hij aan die eerste te dure oplossing kwam? ‘Als ondernemer ga je ervan uit dat het klopt. We belden veel dus dat kostte veel. Nu kunnen we onbeperkt bellen voor een veel lager vast bedrag. Als Sven ons daar niet op gewezen had, betaalden we nu nog te veel. De besparing is een aangename verrassing in ons budget.’ Bij Totaal Vitaal kunnen ze nu makkelijk schakelen tussen beide vestigingen en tussen verschillende telefoonnummers. ‘Dat werkt erg prettig. Al dit soort mogelijkheden vinden wij hartstikke tof. We kunnen straks zelfs op drie lijnen tegelijk gebeld worden en mensen in de wacht zetten, ideaal.’

Verder bouwen

Sven: ‘Op de eerste vestiging zijn ook een wifi-netwerk, een PIN-apparaat en een SONOS-muzieksysteem aanwezig. Die moesten, net zoals de sporttoestellen, overgezet worden op het nieuwe netwerk.’ De nieuwe vestiging is voorzien van een router met ingebouwde wifi. De locatie is aangesloten op het Mister VoIP Cloud telefoonsysteem zodat er intern gebeld kan worden en kan worden doorgeschakeld. Alles is netjes weggewerkt in de nieuwe balie. Patrick en Bas bouwen vanuit deze ideaal ingerichte en aangesloten vestiging verder aan hun bedrijf.

Kijk voor meer informatie op de website van Lifestyleclub Totaal Vitaal:

https://www.totaal-vitaal.nl/

Wat hebben we hier GEÏNSTALLEERD?

Supersnel internet

Voor 1 locatie hebben we een supersnelle VPLUS VDSL verbinding geleverd, de 2e locatie hebben we aangesloten op de reeds aanwezige Town QSP glasvezelverbinding. Door het plaatsen van een router met WiFi punten kunnen alle klanten zorgeloos internetten tijdens het sporten.

Uiteraard hebben we er ook voor gezorgd dat alle aanwezige apparatuur netjes aangesloten en geconfigureerd is.

Cloud Telefonie

Door beide locaties aan te sluiten op ons Mister VoIP Basic Cloud telefonie platform kan er gebruik gemaakt worden van meerdere telefoonnummers en kan er intern gebeld en doorverbonden worden. Een voicemail boodschap voor buiten werktijden, wacht tekst en muziek zijn tevens geconfigureerd.

Belverkeer afkopen

Bellen voor een vast bedrag per maand: geen nare verassingen achteraf maar vooraf weten wat je betaald. Ongeacht hoeveel je belt! Op basis van het aantal toestellen hebben we het belverkeer afgekocht voor Totaal Vitaal.

WIJ BEGRIJPEN JOUW BUSINESS

Directe bereikbaarheid, persoonlijk contact, kennis van je organisatie en jouw business zorgen ervoor dat Mister VoIP je optimaal van dienst is met telecomoplossingen die je verder helpen in jouw alledaagse business.

Wij nemen alles uit handen met oplossingen op het gebied van vaste en mobiele telefonie, hardware, Call Center oplossingen en internetverbindingen via glasvezel of koper.

ONZE MISSIE

Het is onze missie je van een zo goed mogelijk advies te voorzien als het gaat om je telecommunicatie oplossing. Een goede verbinding is hierbij van essentieel belang.

Lees andere ervaringen van onze klanten!