Glasnet Kraaiven

Mister VoIP internet en telefonie. Glasnet Kraaiven is sinds oktober 2016 operationeel. Het netwerk heeft inmiddels meer dan zeventig aansluitingen en groeit snel. Het 100% open netwerk biedt lokale ondernemers vrijheid om digitaal te werken en te innoveren. Stap in 2020 ook over op supersnel zaken doen!

Wij leveren alle denkbare verbindingen en telefonieoplossingen, wilt u een offerte op maat? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via 013-2088888.

Glasnet Kraaiven

Internet

€ 90,00per maand
  • 100mbit download
  • 100mbit upload
  • géén overboeking
  • router/firewall optie
  • installatieservice
  • 24/7 support
Gebied

Glasnet Kraaiven is sinds oktober 2016 operationeel. Het netwerk heeft inmiddels meer dan zeventig aansluitingen en groeit snel. Het 100% open netwerk biedt lokale ondernemers vrijheid om digitaal te werken en te innoveren. Stap in 2020 ook over op supersnel zaken doen!

Zakelijke partner

Als geselecteerde partner kunnen wij u via het Glasnet Kraaiven netwerk het meest stabiele internet en telefonie leveren. Omdat wij een directe ontsluiting naar het Mister Voip datacenter hebben is uw verbinding gegarandeerd stabiel en storingsvrij.

Wij leveren enkel aan bedrijven en instellingen.

informeer naar de mogelijkheden

Wij leveren alle denkbare verbindingen en telefonieoplossingen, wilt u een offerte op maat? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via 013-2088888.

Kan ik mijn telefoonnummers mee over nemen?

Een nummer overnemen noem je ook wel porteren, wij vragen bij uw huidige provider de overname aan een kunnen uw nummer(s) meestal binnen 5 werkdagen overnemen.