Beoordeling 9,6
Talisman Reizen

Fijn systeem, gemakkelijk in gebruik

We werken nu bijna twee maanden met Mister VoIP en ervaren het als prettig en gebruiksvriendelijk. Het systeem koppelt gemakkelijk met ons CRM, waardoor we efficiënter kunnen werken.

Talisman Reizen
Breda
Verloskundigen LEV

Prettig contact met Sven, duidelijk, neemt de tijd voor je, wij zijn tevreden!

Van begin tot op heden fijn contact met Sven, laagdrempelig. Hij denkt mee en neemt de tijd voor je. Staat open voor vragen en is behulpzaam ingesteld! Wij zijn blij met deze manier van bereikbaarheid regelen via de app, het is zo gepiept!

Verloskundigen LEV
Rijen
van Zelst Elektromotoren BV

Korte lijnen, direct contact.

Vragen, opmerkingen worden gelijk aangepakt/opgelost.

van Zelst Elektromotoren BV
Sprang-Capelle
Administratiekantoor Pijnenburg

Snel en goede service

Aangezien wij een met spoed opzoek waren naar een betrouwbare aanbieder kwamen wij bij Mister VOIP terecht. We zijn heel fijn, snel en naar alle tevredenheid geholpen!

Administratiekantoor Pijnenburg
Berkel-Enschot
Psychodidact

Mister VoIP staat klaar als het nodig is.

Een aantal jaren geleden zijn wij overgegaan op VoIP telefoon. En zoals dat kan gaan met techniek, ging er van alles mis. Van totaal niet bereikbaar tot voicemailberichten die niet aankwamen. Was het ene voorbij dan diende het andere zich aan. Helaas had de aanbieder geen effectieve oplossing. Dat veranderde toen we overstapten naar Mister VoIP. Mensen met kennis van zaken, kundig en snel in reageren. Blij dat we voor Mister VoiP hebben gekozen.

Psychodidact
Waalwijk
De Hypotheker Waalwijk B.V.

Vlekkeloos

Naast een probleemloze overgang ook een besparing.

De Hypotheker Waalwijk B.V.
Waalwijk
LANC Salon

Professioneel en zeer vriendelijk

Een startende ondernemer die nog niet alle wegen kent heeft behoefte aan snelle reacties/hulp en info. Dat alles deed Sven, ook afhankelijk van derden, maar nooit onvermoeid en dacht mee. Dank daarvoor.

LANC Salon
Tilburg
Tabs & Spaces

Snelle reactie, geluisterd naar onze wensen en ook geleverd

We zijn ooit als bedrijf begonnen met VOIP van Skype. Na enige tijd kwamen we er toch wel achter dat de kwaliteit van de gesprekken slecht was; vertraging en ruis op de lijn. Dit voorgelegd aan Mister Voip. Ze hebben vakkundig en snel ons nummer overgezet en alles in orde gemaakt. Geen vertraging en geen ruis meer en we betalen nu pakweg hetzelfde als bij Skype.

Tabs & Spaces
Rotterdam
Freshheads

Top service

Heel fijn bedrijf, dat mee denkt over telefonie / totaal oplossingen, zonder dat je hele telefooncentrales etc moet vervangen.

Freshheads
Tilburg
ervaringen

KLANTEN AAN HET WOORD

Reeshof College Tilburg
Jongeren over hun telefoneerangst heen helpen. Hoe ze dat doen op het Reeshof College in Tilburg? Met een belstage én met een door Mister VoIP ingeregelde telefooncentrale. ‘Als ik later ergens werk of een eigen bedrijf heb, moet ik ook mensen kunnen bellen zoals de boekhouder of klanten’, weet leerling Riheanna Dorwert. ‘Dus het is goed om daar op school mee te oefenen.’ Lees meer:
van Zelst Elektromotoren

Bij Van Zelst Elektromotoren in Sprang-Capelle draait het om techniek én om bereikbaar zijn. Het familiebedrijf wordt geleid door Rob van Zelst, de tweede generatie. ‘We onderhouden en repareren onder andere elektromotoren, motorreductoren, pompen, generatoren en ventilatoren.’ En sinds hij zijn telecomoplossingen onderbracht bij Mister VoIP durft hij ook weer te zeggen dat zijn storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is.

Stichting Tilburgse Voedselbank
Mister VoIP steunt Stichting Voedselbank Tilburg. ‘Ik vind het erg belangrijk om iets te doen voor een ander, zeker in deze onzekere tijd met corona’, vertelt Sven Witlox, techniekbaas bij Mister VoIP. ‘Gelukkig zitten we niet in de hoek waar de klappen vallen. Des temeer reden om onze verantwoordelijkheid te nemen. Voedsel is een basisbehoefte, daar op deze manier een steentje aan bijdragen geeft ons veel voldoening.’ Mister VoIP verbindt zich voor langere tijd aan de voedselbank.
Klant Voedselbank Tilburg
Klant Bibliotheek Midden-Brabant
Bibliotheek Midden Brabant

‘Sven Witlox van Mister VoIP vroeg ons waarom we niet veel meer zelf doen met onze 3CX centrale’, vertelt Bart Lauwaars, senior medewerker Facilitair bij Bibliotheek Midden-Brabant. ‘We wisten niet dat dat mogelijk was. Onze vorige leverancier deed het voorkomen alsof deze centrale enorm complex is. Het systeem is inderdaad niet eenvoudig, maar dankzij Mister VoIP voor ons nu wel inzichtelijk zodat we veel meer functionaliteiten zelf kunnen inregelen.’

Lifestyle Club Totaal Vitaal

UITBREIDEN MET EEN TWEEDE VESTIGING EN MINDER EURO’S KWIJT ZIJN AAN TELEFONIE. Klinkt als een sprookje, maar het kan gewoon. Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg opende eind november een tweede vestiging in Plan-t in de Spoorzone. ‘Ik ben gecharmeerd van kleine ondernemingen en wil geen half uur in de wacht staan bij een servicelijn. Sven Witlox van Mister VoIP regelt het meeste ‘vandaag nog’’, vertelt Patrick van Erp van Totaal Vitaal.

Klant Totaal Vitaal
Finc Accountants
Finc Accountants

‘We nemen het liefst diensten en producten af bij zakenrelaties’, vertelt Dennis Ligthart, directeur van Finc Accountants. ‘Dus toen Niels van der Pluijm en Sven Witlox Mister VoIP startten en de administratie bij ons onder brachten, hebben wij onze telefonie en internetdiensten bij hen ondergebracht.’ ‘Finc Accountants behield dezelfde telefonie en internetdiensten en we hebben nu meer functionaliteit tegen een wat gunstiger tarief en daarmee zijn we erg tevreden.’

Braumarkt
Citroen Bertens
Jazeker De Hypotheker
Freshheads
Garage van Keulen
Gastrovino Harbour
Thebe
BiermanHenket
de Bibliotheek Midden-Brabant
GCD logo
Hosting2GO
Kinderdagverblijf Bloem
Voedselbanken Tilburg
Van de Wouw
Waarom kiezen voor ons

6 REDENEN OM VOOR MISTER VOIP TE KIEZEN

Hier zijn 6 redenen waarom u voor de diensten van Mister VoIP zou moeten kiezen.
 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snelle response

  Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen of van een antwoord te voorzien.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaring

  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecom en internet kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Jip en Janneke taal

  Geen moeilijke woorden of technische termen, wij spreken begrijpelijk taal zodat u ook weet wát u krijgt en wat het kan.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Zakelijk onderlegd

  We ontwerpen, evalueren en rechtvaardigen technologische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor uw bedrijf.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  One Stop Shop

  Wij leveren alles voor een goede internet en telecomoplossing. Zo weet u ook dat wanneer het opgeleverd is, het ook functioneert zoals het zou moeten.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% tevredenheidsgarantie

  Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze diensten.

Hoe werkt het

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS ADVIESGESPREK

Vult u a.u.b. het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Kies uw plan

  Als wij de juiste match zijn, kiest u de service die het beste bij uw organisatie past.

 • Laten we praten

  We praten over uw bedrijf, hoe u technologie gebruikt en wat u uit uw telecommunicatie wilt halen.

 • Begin met ervaren

  Binnen enkele dagen ervaar je telecom als nooit tevoren.

Contact Us
Ik heb interesse in de volgende diensten: