Easy Protect

ONLINE VEILIGHEID

 • DNS-infrastructuur

  Mister VoIP maakt gebruik van het beveiligingsplatform van Cisco in de Cloud dat de internetverbinding beveiligt op basis van DNS.

 • WAT IS HET

  Easy Protect is een cloud gebaseerd security dienst dat de ‘internet bad guys’ buiten de deur houdt.

 • Eenvoudig activeren

  Wij kunnen deze dienst eenvoudig activeren op iedere verbinding geleverd door Mister VoIP.

ONLINE VEILIGHEID

Easy Protect van Mister VoIP zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van een beter beveiligde internetverbinding via een flexibel abonnement. Mister VoIP maakt gebruik van het beveiligingsplatform van Cisco in de Cloud dat de internetverbinding beveiligt op basis van DNS. Doordat deze dienst gebruikt maakt van de DNS-infrastructuur van het internet worden bedreigingen afgevangen voordat er daadwerkelijk een connectie is gemaakt. Zie het als een ‘first line of defence’.

Het grote voordeel van deze dienst is dat het effectieve beveiliging levert, zonder dat u apparatuur of software hoeft te installeren. Het werkt gewoon. En is het toch niet wat je er van verwacht? De dienst is per maand opzegbaar dus geen langlopende contracten.

WAT IS HET

Easy Protect is een cloud gebaseerd security dienst dat de ‘internet bad guys’ buiten de deur houdt. Dit doen wij door bestemmingen op basis van DNS te laten controleren in de cloud. Easy Protect blokkeert hiermee direct aanvragen naar kwaadaardige en ongewenste websites. Dit zorgt er voor dat mogelijke bedreigingen worden gedetecteerd en afgevangen voordat het netwerk of de endpoint bereikt. Dit maakt de Easy Protect dienst de eerstelijns beveiliging voor je internetverbinding en werkt op alle plekken die verbonden zijn met de verbinding waar Mister VoIP Easy Protect op actief is.

Belangrijk om te weten dat Easy Protect geen vervanger is voor een firewall. Een goede endpoint security oplossing is eveneens aan te raden, net als het geregeld veranderen van, en gebruik maken van sterke wachtwoorden.

Waarom heb je dit nodig?

Onderzoeken wijzen uit dat cyber security binnen bedrijven vaak een ondergeschoven kindje is. Het ontbreekt vaak aan een specifiek budget hiervoor. Een van de conclusies van het onderzoek ‘International Trends in Technology and Workforce‘ dat door opleidingsinstituut CompTIA is gehouden onder 1500 mensen uit 14 verschillende landen, toont dit aan.

Met Easy Protect introduceert Mister VoIP een dienst die zeer eenvoudig in gebruik is. De eindgebruiker hoeft niets te doen en is beter beschermd dan wanneer zij enkel op end-point security vertrouwen. Via Easy Protect wordt voorkomen dat connecties naar kwaadaardige internet sites worden opgezet.

Wat wordt er beschermd?

Indrukwekkende techniek, maar je vraag je wellicht af wat er allemaal wordt beschermd? Hieronder leggen we uit wat er wordt geblokkeerd en wat het precies inhoudt. Bij het profiel ‘Full’ bestaat de bescherming uit:

Malware is software die wordt gebruikt om gegevens te verzamelen, apparaten te infecteren of mensen schade toe te brengen. Ransomware, Spyware, Botnets en virussen zijn voorbeelden van malware.

Newly Seen Domains zijn nieuwe domeinen die recentelijk veel onverklaarbare activiteit laten zien. Dit soort domeinen worden vaak gebruikt tijdens nieuwe malware aanvallen.

Command and Control Callbacks voorkomt dat geïnfecteerde devices kunnen communiceren met de infrastructuur van de aanvallende partij.

Phishing Attacks is een vorm van internetfraude waarbij mensen worden opgelicht door ze te lokken naar een valse website die vrijwel identiek lijkt aan de echte website. Op deze manier worden diverse gegevens verzameld als inloggegevens & wachtwoorden, creditcardgegevens, bankpasnummers en pincodes.

Dynamic DNS blokkeert websites die dynamische DNS content hosten. Dynamische DNS-providers worden misbruikt om zo blokkades van firewalls en andere DNS diensten te omzeilen.

Potentially Harmful Domains zijn domeinen die zich verdacht gedragen en mogelijk onderdeel zijn van een vijandige aanval.

DNS Tunneling VPN betekent dat er VPN diensten bestaan waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om verkeer te scheiden door dit te tunnelen via het DNS protocol. Doordat dit mogelijk is, is het mogelijk om bedrijfsbeleid te omzeilen als het gaat om toegang en het versturen van data.

Cryptomining/jacking Is een type code die is ontworpen om de niet-actieve rekenkracht van het apparaat van een slachtoffer te kapen. Deze wordt vervolgens gebruikt om een crypto currency te genereren. In veel gevallen gebeurt dit via in-browser mining, dat gebruik maakt van JavaScript. Deze methode maakt het mogelijk dezelfde activiteit direct in de browser van een slachtoffer uit te voeren, zonder dat hier software voor geïnstalleerd dient te worden.

Safesearch Voor ondersteunde zoekmachines, zoals Google en Youtube, wordt een safesearch filter afgedwongen.

Er is een kans dat het profiel ‘Full’ te beschermend is. Dan kan voor het profiel ‘Light’ gekozen worden, wat een subset is van bovenstaande filters.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

6 REDENEN OM VOOR MISTER VOIP TE KIEZEN

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snelle response

  Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen of van een antwoord te voorzien.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaring

  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecom en internet kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Jip en Janneke taal

  Geen moeilijke woorden of technische termen, wij spreken begrijpelijk taal zodat u ook weet wát u krijgt en wat het kan.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Zakelijk onderlegd

  We ontwerpen, evalueren en rechtvaardigen technologische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor uw bedrijf.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  One Stop Shop

  Wij leveren alles voor een goede internet en telecomoplossing. Zo weet u ook dat wanneer het opgeleverd is, het ook functioneert zoals het zou moeten.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% tevredenheidsgarantie

  Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. We zullen er alles aan doen om u gelukkig te maken. Geen gedoe, geen problemen.

Stop met tijd en geld verspillen. Lees meer over ons