Hier vind je een overzicht van onze koppelingen

Beschikbare CRM- ERP- koppelingen met uw 3CX centrale

 • SOFTWARE

  De software applicaties, zoals de pop-up tool Bubble waarmee je je telefonie omgeving kunt koppelen aan je CRM- ERP- of administratiepakket, is via ons verkrijgbaar.

  Zie direct klantinfo zoals klantnaam, contactpersoon, persoonlijke notities, maak een terugbelverzoek in één klik of zie met wie deze klant voor het laatst contact heeft gehad!

 • POP-UP

 • 30 dagen op proef

  Nog niet helemaal overtuigd? Probeer onze CRM koppeling 30 dagen gratis! Gegarandeerd dat u na deze periode niet meer zonder kunt.

  Vul hier het formulier in en ontvang binnen 24 uur een voorstel.

Beschikbare CRM- ERP- koppelingen

Hieronder vind je al onze CRM- ERP- en administratiepakket koppelingen

Act! CRM koppeling VoIP

Met de Act! CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Act! en kun je direct de klantkaart openen.

Activecampaign-CRM-connector

ActiveCampaign CRM koppeling VoIP

Met de ActiveCampaign CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit ActiveCampaign en kun je direct de klantkaart o

AFAS Profit CRM koppeling VoIP

Met de AFAS Profit CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AFAS Profit en kun je direct de klantkaart openen. Daarnaast is de AFAS connector gecertificeerd door AFAS en wordt deze aanbevolen op de AFAS website (klik hier) als koppelmethode voor telefonieoplossingen.

AFAS Small Business CRM koppeling VoIP

Met de AFAS Small Business CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AFAS Small Business en kun je direct de klantkaart openen.

Alexion CRM koppeling VoIP

Met de Alexion CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Alexion CRM en kun je direct de klantkaart openen

Assu® CRM koppeling VoIP

Met de Assu® CRM telefonie connector  verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Assu® van A.I. Automatisering en kun je direct de juiste actie openen.

AuditCase CRM koppeling VoIP

Met de AuditCase CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AuditCase en kun je direct de klantkaart openen.

Belco CRM koppeling VoIP

Met de Belco CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Belco en kun je direct de klantkaart openen.

Bullhorn CRM koppeling VoIP

Met de Bullhorn CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Bullhorn en kun je direct de klantkaart openen.

ByteGear CRM koppeling VoIP

Met de ByteGear telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in ByteGear op je PC met de patiëntinformatie in  ByteGear en kun je direct de juiste actie openen.

Carerix CRM koppeling VoIP

Met de Carerix CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Carerix en kun je direct de klantkaart openen.

ConnectWise CRM koppeling VoIP

Met de ConnectWise CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit ConnectWise en kun je direct de klantkaart openen.

CSS-Car-Systems CRM koppeling VoIP

Met de CSS-CAR-Systems CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit CSS-CAR-Systems en kun je direct de klantkaart openen.

Dation Rijschoolsoftware CRM koppeling VoIP

Met de Dation Rijschoolsoftware CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Dation en kun je direct de klantkaart openen.

Datto Autotask CRM koppeling VoIP

Met de Autotask CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Autotask en kun je direct de klantkaart openen.

DLex – Wolters Kluwer CRM koppeling VoIP

Met de Wolters Kluwer – DLex CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit DLex CRM en kun je direct de klantkaart openen.

Exact Online CRM koppeling VoIP

Met de Exact Online CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Online en kun je direct de klantkaart openen.

Exact Synergy CRM koppeling VoIP

Met de Exact Synergy CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Synergy en kun je direct de klantkaart openen.

Exquise CRM koppeling VoIP

Met de Exquise telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in Exquise.  Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit Exquise.

Exquise Next Generation CRM koppeling VoIP

Met de Exquise Next Generation telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in Exquise.  Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit Exquise Next Generation.

EyeMove CRM koppeling VoIP

Met de EyeMove connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie.

Faster Forward CRM koppeling VoIP

Met de Faster Forward CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Faster Forward CRM en kun je direct de klantkaart openen.

Freshdesk CRM koppeling VoIP

Met de Freshdesk CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Freshdesk en kun je direct de klantkaart openen

Google CRM koppeling VoIP

Met de Google CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de contactinformatie uit de database van Google.

Gripp CRM koppeling VoIP

Met de Gripp telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Gripp en kun je direct de klantkaart openen.

HubSpot CRM koppeling VoIP

Met de HubSpot CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit HubSpot en kun je direct de klantkaart openen

iDAS – BeesdA2 CRM koppeling VoIP

Met de iDAS – BeesdA2 telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit iDAS en kun je direct de klantkaart openen

IDEXX Animana CRM koppeling VoIP

Met de IDEXX Animana telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit IDEXX Animana en kun je direct de klantkaart openen.

Itris ViewPoint CRM koppeling VoIP

Met de Itris ViewPoint CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Itris ViewPoint en kun je direct de klantkaart openen.

Kolibri CRM koppeling VoIP

Met de Kolibri telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Kolibri met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

6 REDENEN OM VOOR MISTER VOIP TE KIEZEN

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Snelle response

  Wij streven ernaar u dezelfde dag te helpen of van een antwoord te voorzien.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Ervaring

  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecom en internet kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Jip en Janneke taal

  Geen moeilijke woorden of technische termen, wij spreken begrijpelijk taal zodat u ook weet wát u krijgt en wat het kan.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Zakelijk onderlegd

  We ontwerpen, evalueren en rechtvaardigen technologische oplossingen vanuit een grondig begrip van de zakelijke voordelen voor uw bedrijf.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  One Stop Shop

  Wij leveren alles voor een goede internet en telecomoplossing. Zo weet u ook dat wanneer het opgeleverd is, het ook functioneert zoals het zou moeten.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% tevredenheidsgarantie

  Wij willen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. We zullen er alles aan doen om u gelukkig te maken. Geen gedoe, geen problemen.

Stop met tijd en geld verspillen. Lees meer over ons